vrijdag 11 oktober 2013

Een beginpunt

Ergens moet het altijd beginnen. Zonder beginpunt is het niet begonnen. Is het niet eens. En wat er begint bij het beginpunt is nog verre van af. Het is immers slechts een beginpunt. Een start van wat komen gaat of komen kan. 
En als het dan begonnen is is de vraag wat er dan begonnen is. Is het nieuw of anders of meer van hetzelfde of in datzelfde toch weer nieuw en anders of in dat nieuw en anders toch weer meer van hetzelfde en kan dat tegelijkertijd bestaan of is dat onmogelijk? 

De auteur die alhier notities neer gaat planten doet dat vanuit bestaande levenssituaties, waarbij volkomen in het midden gelaten zal worden om welke concrete personen het gaat. De situaties bestaan werkelijk, de personen ook, het zijn de details die door de auteur aangepast worden al naargelang behoefte of noodzaak.

Onderwerp van deze blog is primair het leven met het gegeven dat auteur en een aantal aanverwanten blijk hebben gegeven van een anderszijn dat ook weer te vatten zou zijn in bepaalde officieel gemaakte termen, die echter voor het doel van deze blog niet nader benoemd hoeven te worden. De lezer herkent het als vanzelf of maakt kennis met een andere manier van zijn die toch ook wel heel verwant kan zijn aan de eigen manier van zijn, afhankelijk van de lezer die het betreft. 

Reageren alhier wordt van harte toegejuicht. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten